FAQ NO

Ofte stilte spørsmål

Den unike sammensetningen i Perio Plus munnskyll, Klorheksidin forbedret med de naturlige ingrediensene Citrox® og polylysinaminosyrer. Perio Plus har også en god smak, som gjør den mer behagelig for pasienter.

Citrox® er en naturlig substans fra bitre appelsiner. Produsert med naturlige, ikke giftige, hypoallergeniske og ikke etsende ingredienser. Citrox® tar fordelene fra bioflavonoider som finnes i planter. Bioflavonoider beskytter ikke bare kroppen mot oksidative og frie radikaler, de kan også styrke de små blodårene mot skader og infeksjon. Det er egnet for å tilhele sår og for å opprettholde et godt immunsystem.

Eksperter på Universitetet i Cardiff mener Citrox® har flere fordeler som en del av munnpleien, inkludert i munnskyll. Forsking har vist Citrox® å være effektivt mot farlige patogener som MRSA, C. Difficile, Hepatitt A, Hepatitt B og Streptokokker. Citrox® kombinert med Klorheksidin kan beskytte munnhulen mot et vidt spekter bakterier som kan føre til ulike orale sykdommer som karies og periodontitt.

Citrox® er nedbrytbart, trygt å anvende og miljøvennlig. Citrox® er alkoholfritt og inneholder ikke syntestisk duft eller farge og forstyrrer ikke smakssansen. Enda en positiv side med Citrox® er at den er GMO-fri og inneholder ingen petrokjemiske komponenter og gir derfor et naturlig resultat til andre tradisjonelle munnskyllingredienser.

Perio Plus er ment for langtids- og kortidsbruk og for ulike behov hos pasienter som har akutte tannproblemer. Perio Plus kan brukes før og etter større inngrep i munnen (f.eks. tanntrekking, implantatbehandling eller periodontalt vedlikehold) for økt beskyttelse mot infeksjoner for pasienten. Det er velegnet som et midlertidig middel mot karies, gingivitt, periodontitt og peri-implantittsykdommer – inkludert peri-implantitt og peri-implantmukositt.

Perio Plus kan anbefales til pasienter som trenger kjemiske produkter utover mekanisk rengjøring i tilfeller med betennelse og infeksjon. Perio Plus kan hjelpe pasienten med å gjennvinne og opprettholde friske tenner, sunt tannkjøtt og slimhinner. Mekanisk bevegelse vil være nok til å fjerne biofilm for pasienter med god munnhelse og Perio Plus vil ikke være nødvendig.

Perio Plus produktene beskytter munnhulen fra sykdommer, uten å gjøre skade. Den smaker godt og er effektiv mot bakterielt plakk, noe som gjør den mer behagelig for pasienter.

Som med alle andre Klorheksidin-baserte produkter, bør man ha visse forhåndsregler. Pasienter med allergier eller intolleranser mot noen av ingrediensene bør unngå å bruke dem.

I løpet av behandlingen bør pasienten unngå tobakk og mat som kan misfarge tennene og tannrestaureringer – kaffe, rødvin, juice, grønn og svart te, bær, kirsebær, safran og curry. Dette kombinert med god tannpuss vil redusere faren for misfaring.

Som med alle andre Klorheksidin-baserte produkter, bør man ha visse forhåndsregler. Pasienter med allergier eller intolleranser mot noen av ingrediensene bør unngå å bruke dem.

Når man hører ‘alkohol’ forbinder mange det med drikken som også er kjent som etanol (C2H6O). Perio Plus inneholder ikke etanol. I kjemi brukes derimot bregrepet ‘alkohol’ om enhver organisk sammensetning hvor en hydroksylgruppe (-OH) er bundet til et karbonatom. På denne måten inneholder Perio Plus alkohol – phenoksyletanol (C8H10O2) – men kun som et konserveringsmiddel i små menger mindre enn 0.5%.

Perio Plus Regenerate inneholder cyclodextrin og Citrox som kan eliminere virus (dokumentert). I tillegg, PVP-VA og polylysin lager et beskyttende lag over slimhinnene for å unngå skade som reduserer risikoen for infeksjon.

Har du spørsmål?
Ta kontakt!

    Jeg vil melde meg på Perio Plus nyhetsbrev.

    tripadvisor flickr americanexpress bandcamp basecamp behance bigcartel bitbucket blogger codepen compropago digg dribbble dropbox ello etsy eventbrite evernote facebook feedly github gitlab goodreads googleplus instagram kickstarter lastfm line linkedin mailchimp mastercard medium meetup messenger mixcloud paypal periscope pinterest quora reddit rss runkeeper shopify signal sinaweibo skype slack snapchat soundcloud sourceforge spotify stackoverflow stripe stumbleupon trello tumblr twitch twitter uber vimeo vine visa vsco wechat whatsapp wheniwork wordpress xero xing yelp youtube zerply zillow px aboutme airbnb amazon pencil envelope bubble magnifier cross menu arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right envelope-o caret-down caret-up caret-left caret-right